S.V. Talpa

Lustrumweekend

• by

Lustrumweekend

129 129 people viewed this event.

SV Tapla bestaat 5 jaar!!!

Natuurlijk moet dit groots gevierd worden, daarom wordt er in periode 3 vanuit de studievereniging het lustrumweekend georganiseerd van 7 tot 9 April.
Alléen leden kunnen zich hiervoor aanmelden en zal gehouden worden in de omgeving van Breda. Het weekend zal vol zitten met activiteiten, alcoholische versnaperingen en nog veel meer!
Bij aanmelding wordt hiervoor een bijdrage van €85,- per persoon gevraagd waarvan het betaalverzoek te vinden is in de bevestigingsmail.
Voor het weekend is het vereist om een fiets mee te nemen, indien je geen fiets tot je beschikking hebt kan er gebruik gemaakt worden van een OV-fiets.
Mocht fietsen nou echt geen optie zijn wordt er voor alternatief vervoer gezorgd vanaf Breda centraal station (dit is ook het verzamelpunt).

Verdere informatie volgt nog.

We hopen jullie hier allemaal te zien!!

Vul hier jou voor- en achternaam in.
Vul hier je geboortedatum in.
Vul hier een ICE telefoonnummer in.
Vul hier je dieetwensen in.
Vul hier eventuele relevante medische informatie in.

Date And Time

07-04-2023 @ 18:00 to