Skip to content

S.V. Talpa

Talpa weekend: Wie is de mol?

  • by
Talpa weekend: Wie is de mol?

Talpa weekend: Wie is de mol?

150 150 people viewed this event.

Naar aanleiding van het spetterende en vooral geslaagde lustrumweekend van vorig jaar, organiseert S.V. Talpa dit jaar een tweede weekendje weg. Dit weekendje weg zal plaatsvinden van 12 t/m 14 april 2024 wederom in de omgeving van Breda. Alleen leden kunnen zich hiervoor aanmelden. Het weekend zal vol zitten met activiteiten, een gezellig hapje en drankje en nog veel meer!

Bij aanmelding zit een betaling van €90,- het betaalverzoek hiervoor zal je ontvangen in een bevestigingsmail na het aanmelden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er een tweede betaling gevraagd worden tot maximaal €20,- extra. De eventuele tweede betaling wordt na 10 maart gevraagd. In dit bedrag zitten alle kosten voor zowel de accommodatie, alle maaltijden, hapjes en drankjes (incl. bier en wijn) en activiteiten. Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsmail, en wordt er verwacht dat de bijdrage betaald wordt. Aanmelden kan tot 10 maart 23:59.

Voor het weekend is het vereist om een fiets mee te nemen, indien je geen fiets tot je beschikking hebt kan er gebruik gemaakt worden van een OV-fiets.
Mocht fietsen nou echt geen optie zijn wordt er voor alternatief vervoer gezorgd vanaf Breda centraal station (dit is ook het verzamelpunt).

Wij als activiteitencommissie hebben er nu al zin in!

Verdere informatie volgt nog!! 

Date And Time

12-04-2024 @ 16:00 to
14-04-2024 @ 17:00
 

Registration End Date

10-03-2024
 

Location

Share With Friends