Green Chemistry Campus Excursie

De GCC is een Campus waarbij verschillende bedrijven werken aan nieuwe biobased ideeën. Naast kantoor en vergader ruimte zijn er ook laboratoria aanwezig.

Tijdens de excursie zullen we onder andere een presentatie krijgen over het bedrijf en hun werkzaamheden net als een rondleiding over de campus met een bezoek aan de laboratoria.

De excursie vind plaats op 9 maart.

Voor het bijwonen van de excursie kunnen CAA uren worden aangevraagd via Freepoints met de studievereniging als  een externe opdrachtgever.

De aanvangstijd is rond 9 uur. De locatie is niet goed bereikbaar met het OV maar is vanaf station Bergen op Zoom goed bereikbaar met de (OV)fiets (10 min fietsen)

Er zijn 20 plaatsen beschikbaar, de studenten die zich als eerst inschrijven hebben voorrang. Leden hebben voorrang op niet leden. De deelnemerslijst wordt tijdig bekend gemaakt.

Vul hier je naam in.
Deze vraag kan nog een keer worden herhaald op de dag zelf. Houd hierbij rekening ermee.

Na invullen van het formulier wordt er een automatisch gegenereerde email gestuurd, Mocht  je geen email ontvangen binnen 5 minuten (ook niet in je spam folder) neem dan contact op met svtalpa.activiteiten@gmail.com of vul het formulier opnieuw in met een ander email adres. (alleen volledige avans mail werkt bv: k.Kees1@student.avans.nl)