Skip to content

S.V. Talpa

HoofdSponsor mnext

De materialen- en energietransitie is een grote uitdaging, maar wij zijn positief gestemd over de toekomst. Wij zien en pakken kansen om te versnellen. Samen.

MNEXT vormt met het MKB de brug tussen innovatie en samenleving. Door praktijkgericht onderzoek uit te voeren met studenten, docenten, onderzoekers én stakeholders. Door samen te werken aan onderwijsvernieuwing. Zo brengen wij de materialen- en energietransitie in beweging. Voor een duurzame toekomst.

 

SAMENWERKING

MNEXT is een Centre of Expertise, een publiek-privaat samenwerkingsverband van kennisinstellingen, het bedrijfsleven en overheden. Met, in ons geval, de focus op de Materialen- en Energietransitie. MNEXT is een samenwerking tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences.

studenten

MNEXT heeft een aantal lectoraten, waaronder het lectoraat ‘biobased building blocks and products’.
Dit lectoraat werkt samen met studenten en onderzoekers aan innoverende biobased chemistry, waaronder ook in de minor biopolymeren.
MNEXT biedt studenten de mogelijkheid om stage te lopen en onderzoek te doen binnen projecten van de lectoraten.
Een lectoraat is een multidisciplinaire omgeving waar studenten van verschillende opleidingen samenwerken met ondernemers, docenten en onderzoekers. Bij MNEXT staat hierbij alles in het teken van de materialen- en energietransitie.

Heeft MNEXT jouw interesse gewekt of lijkt het je leuk om hier stage te lopen?
Klik dan op het logo voor meer informatie.