Wat is S.V. Talpa?

S.V. Talpa is de studievereniging voor alle majors in richting chemie, hieronder vallen de majors CPI, BTC, FLO, FPH en FCO

In 2019 is de vereniging opnieuw opgericht met een nieuw bestuur. De studievereniging zal zich focussen op drie punten. Het verbreden van de netwerken van leden door netwerk events te organiseren, het organiseren van excursies naar bedrijven en universiteiten en het verbreden van de saamhorigheid van de leden door buitenschoolse activiteiten te organiseren.

Het nieuwe bestuur bestaat dit jaar uit twee leden en heeft in een korte tijd een gemotiveerd team gecreëert aan commissieleden. Alle bestuurs- en commissieleden zullen hard werken om S.V. Talpa een goed lopende vereniging te maken met interessante excursies en leuke activiteiten.

Het bestuur

Het bestuur heeft toezicht op de hele vereniging en zorgt er dan ook voor dat alles goed verloopt.

Lex Jelier

Voorzitter

Ik ben op dit moment een 3de jaars CPI student en mag dit jaar de functie als voorzitter vervullen! Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor onder andere het maken van agenda’s, het voorzitten van vergaderingen en het aansturen van de verschillende commissies om alles in goede banen te leiden.

Joyce

Joyce Boudewijns

Penningmeester

Ook ik ben op dit moment een 3e jaars CPI student. In de vereniging heb ik de functie penningmeester. Dit betekend dat ik aan het begin van het schooljaar een begroting opzet en in de loop van het jaar de financiële zaken van de vereniging bij houd. Verder help ik Lex bij het maken van keuzes binnen de vereniging.

Activiteitencommissie

De leden van de activiteitencommissie zijn verantwoordelijk voor het organiseren van de uitjes en excursies naar bedrijven en universiteiten. Ook regelen zij de niet school gerichte activiteiten zoals een borrel.

Jeroen

Jeroen Minten

Commissiehoofd
2e jaars FLO

Marvin

Marvin Mathijsen

Rikki

Rikki Pieters

2e jaars FLO

Groot_formaat_zonder_tekst_met_cirkel

Thijmen Willems

Communicatiecommissie

De leden van de communicatiecommissie zijn verantwoordelijk voor het bijhouden van onze social media pagina’s: Instagram, Facebook en LinkedIn. Ook helpen zijn met het maken van promotie materiaal.

Rachel

Rachel Owusu Oduro