Amercentrale Excursie

Samen met S.V. Nilva zullen we dit jaar de Amercentrale bezoeken in Geertuidenberg!

De Amercentrale is een kole- en biomassa gestookte elektriciteitscentrale van RWE die in 1993 werd geopend. De centrale levert genoeg energie voor 1 miljoen huishoudens en verzorgt een kwart van het warmte net in Breda en Tilburg.

Tijdens de excursie zullen we worden ontvangen met koffie, thee en cake gevolgd door een presentatie waarna we een rondleiding krijgen over het terrein en de centrale zelf zullen bezoeken.

De excursie vind plaats in de ochtend van 17 april.

Voor het bijwonen van de excursie kunnen CAA uren worden aangevraagd via Freepoints met de studievereniging als  een externe opdrachtgever.

De aanvangstijd is rond 9:15 uur. De locatie is goed bereikbaar met het OV (35 min met de bus 8 min lopen)

Er zijn ongeveer 25 plaatsen beschikbaar, de studenten die zich als eerst inschrijven hebben voorrang. Leden hebben voorrang op niet leden. De deelnemerslijst wordt tijdig bekend gemaakt.

This Form has no fields.

Tijdelijke storing bij autoreply (inschrijvingen zullen worden vastgelegd echter zullen er tijdelijk geen bevestigings-emails  worden verstuurd)

Na invullen van het formulier wordt er een automatisch gegenereerde email gestuurd, Mocht  je geen email ontvangen binnen 5 minuten (ook niet in je spam folder) neem dan contact op met svtalpa.activiteiten@gmail.com of vul het formulier opnieuw in met een ander email adres. (alleen volledige avans mail werkt bv: k.Kees1@student.avans.nl)