Word nu lid van S.V. Talpa

Om lid te worden van S.V. Talpa moet je je registreren via bijstaand formulier. Vervolgens kan je deelnemen aan de verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Een lidmaatschap is 1 schooljaar geldig en kost maar €15,-. Vul het formulier in en registreer. 

Tijdelijke storing bij autoreply (inschrijvingen zullen worden vastgelegd echter kan het zijn dat het een paar dagen duurt voordat je een e-mail ontvangt.) 

*om lid te worden moet je staan ingeschreven bij de opleiding Chemie (CPI, BTC, FLO, FPH of FOC) aan Avans Hogeschool.

Wat houd commissie werk in?

Binnen S.V. Talpa bestaan er twee commissies, de activiteitencommissie en de communicatiecommissie.

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van excursies en neemt contact op met bedrijven en universiteiten. Ook plannen zij de buitenschoolse activiteiten in en zorgen ze dat dit goed verloopt.

De communicatiecommissie houdt zich bezig met het contact van de leden. Zij beheren de social media, nieuwsbrief en komen met ideeën hoe ze iedereen op de hoogte kunnen houden van de activiteiten binnen de vereniging. 

Lijkt het je leuk om bij S.V. Talpa te werken of zit je nog te twijfelen? Stuur dan een bericht! Wij staan altijd open voor nieuwe commissieleden en reageren zo snel mogelijk om een gesprek in te plannen.

Voor commissiewerk kun je CAA punten aanvragen