Skip to content

S.V. Talpa

De commissies van Talpa

PR commissie

De PR commissie zorgt ervoor dat de leden en volgers van de socials op de hoogte zijn van wat er speelt binnen de vereniging. Via de socials houden ze de volgers op de hoogte van leertips over de vakken van de huidige periode en van de activiteiten die georganiseerd worden door de activiteiten commissie. Zij verzorgen ook een maandelijkse nieuwsbrief voor de leden en oud-leden.

Stijn mutsaers

Commissiehoofd
2e jaars CPI

Mandy Stuurop

Commissielid
1e jaars CPI

NHI hoang

Commissielid
3e jaars CPI

ICT commissie

De ICT commissie zorgt ervoor dat alle IT gerelateerde zaken op orde zijn. Zij zorgen onder andere voor een werkende website en verwerken de verzoeken van het bestuur en de andere commissies. 

niels van eenennaam

Secretaris
2e jaars CPI

Activiteiten commissie

De activiteiten commissie is verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van activiteiten. Denk hierbij aan zowel studie als niet studie gerelateerde activiteiten. De studie gerelateerde activiteiten worden over het algemeen georganiseerd met het doel te netwerken of de kennis te verbreden. De niet studie gerelateerde activiteiten worden georganiseerd om naast een drukke studie voor ontspanning en gezelligheid te zorgen.

Jesper beljaars

Commissiehoofd
3e jaars CPI

Joshua van zoest

Commissielid
3e jaars CPI

lucas de brouwer

Commissielid
3e jaars CPI

Gillian mok

Commissielid
3e jaars CPI