Skip to content

S.V. Talpa

De commissies van Talpa

PR commissie

De PR commissie zorgt ervoor dat de leden en volgers van de socials op de hoogte zijn van wat er speelt binnen de vereniging. Via de socials houden ze de volgers op de hoogte van leertips over de vakken van de huidige periode en van de activiteiten die georganiseerd worden door de activiteiten commissie. Zij verzorgen ook een maandelijkse nieuwsbrief voor de leden en oud-leden.

Claartje Rijken

Claartje Rijken

Commissiehoofd
3e jaars CPI
Stage Ioniqa technologies

Niels

Niels van Eenennaam

Commissielid
1e jaars CPI

ICT commissie

De ICT commissie zorgt ervoor dat alle IT gerelateerde zaken op orde zijn. Zij zorgen onder andere voor een werkende website en verwerken de verzoeken van het bestuur en de andere commissies. 

Jeroen Minten

Jeroen Minten

Secretaris
4e jaars CPI
Afstudeerstage Skalar Analytical

Activiteiten commissie

De activiteiten commissie is verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van activiteiten. Denk hierbij aan zowel studie als niet studie gerelateerde activiteiten. De studie gerelateerde activiteiten worden over het algemeen georganiseerd met het doel te netwerken of de kennis te verbreden. De niet studie gerelateerde activiteiten worden georganiseerd om naast een drukke studie voor ontspanning en gezelligheid te zorgen.

Portret Sjoerd

Sjoerd de Vries

Commissiehoofd
3e jaars FPH
Specialisatie FPH

Spencer Gedo

Spencer Gedo

Commissielid
3e jaars FPH
Minor biobased chemistry

Lustrum commissie

Tijdens het lustrum worden er evenementen georganiseerd om samen met de (oud)leden het vijf jarige bestaan te vieren. Elke vijfde verjaardag van een vereniging wordt het lustrum genoemd. Schooljaar 2022-2023 zal het eerste lustrum van Talpa plaats vinden. Elke vijf jaar wordt er dus een commissie opgesteld om dit groots te vieren. Denk hierbij aan feesten, lezingen, workshops en meer. Een leuke manier om de afgelopen vijf jaren te vieren en af te sluiten.

Damian Vennix

Damian Vennix

Commissiehoofd
2e jaars CPI

Guillian Mok

Gillian Mok

Commissielid
2e jaars CPI

Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-24 om 16.39.52

Simon Kentgens

Commissielid
1e jaars CPI