Word nu lid van S.V. Talpa
2021-2022

Om lid te worden van S.V. Talpa moet je je registreren via bijstaand formulier. Vervolgens kan je deelnemen aan de verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Een lidmaatschap is 1 schooljaar geldig en kost maar €15,-. Vul het formulier in en registreer je, via een autoreply wordt er een e-mail naar je gestuurd waarmee je de inschrijving kan bevestigen. 

*om lid te worden moet je staan ingeschreven bij de opleiding Chemie (CPI, BTC, FLO, FPH en FCO) aan Avans Hogeschool. 

*Indien je geen e-mail ontvangt stuur dan een bericht naar bestuur@svtalpa.nl

Selecteer hier je geboortedatum zodat wij rekening kunnen houden met je verjaardag
Schooljaar 2020-2021 Mocht je niet in een bepaald jaar vallen kies dan diegene waar je de meeste vakken van volgt
By submitting this form you confirm that you have read and understood our Privacy Policy.

Wat houd commissie werk in?

Binnen S.V. Talpa bestaan er meerdere commissies zoals de activiteiten-, PR-, ICT- en Den Bosch commissie. 

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van excursies en neemt contact op met bedrijven en universiteiten. Ook plannen zij de buitenschoolse activiteiten in en zorgen ze dat dit goed verloopt.

De PR commissie houdt zich bezig met het contact van de leden. Zij beheren de social media, nieuwsbrief en komen met ideeën hoe ze iedereen op de hoogte kunnen houden van de activiteiten binnen de vereniging. 

De ICT commissie verzorgt de website en ontwikkeld deze verder door tevens update zij de website wanneer nieuwe activiteiten en inschrijvingen open gezet moeten worden. 

De Den Bosch commissie verzorgt de activiteiten in Den Bosch en werkt samen met de overige commissies om de studenten uit Breda en Den Bosch kennis met elkaar te laten maken via verschillende activiteiten. 

Lijkt het je leuk om bij S.V. Talpa te werken of zit je nog te twijfelen? Stuur dan een bericht naar bestuur@svtalpa.nl ! Wij staan altijd open voor nieuwe commissieleden en we reageren zo snel mogelijk om een gesprek in te plannen.

Voor commissiewerk kun je CAA punten aanvragen